Kontakt

+385 (0)91 755 2361

Radno vrijeme

Pon: 8:00 - 15:00

Pošaljite nam e-mail

info@formaprint.hr

Cjenici i jelovnici

U suradnji s barovima, restoranima i poslovnim prostorima nudimo široku paletu proizvoda posebno za industriju slobodnog vremena. Naš stručni tim može našim klijentima pružiti cjelovito rješenje za brendiranje, od naljepnica s cijenama koje se mogu prati u perilici posuđa i koje se ne trgaju do specijaliziranih jelovnika po narudžbi.​​

Laminirani cjenici / jelovnici

Naši najpopularniji jelovnici savršeni su za pubove koji traže jeftino i kvalitetno rješenje za prikaz ponuda i cijena. Tiskano na debelom kartonu u raznim veličinama i presavijeno po potrebi. Dostupan u obliku slova Z, knjiga, šatora ili C, postoji mnogo načina da začinite svoj jelovnik, a da ne spominjemo izbor između sjajne i mat laminacije. Nudimo i vodootporni ispisani jelovnik, idealan za prometna mjesta gdje se stolni zasloni mogu smočiti.

Tiskani stolnjaci

Savršen način da izložite svoju ukusnu ponudu. Naši tiskani podmetači pružaju veliko područje brendiranja za promociju posebnih ponuda i događaja. Dostupan u različitim materijalima, uključujući naš izdržljiv plastični materijal za blagovanje koji se može prati u perilici posuđa. Nudimo i podložak bez premaza koji je idealan za dječje listove za bojanje, natjecanja i crtanje kako bi se djeca zabavila!
Povezani proizvodi